En videnskabelig tilgang til at skabe et
bedre arbejdsmiljø –
for alle

Jeg vil befri verden fra dårlig ledelse, rekruttering, samtaler, feedback, samarbejde, mødekultur og alle de andre ting, der underminerer vores arbejdsliv.

Optimér og skab balance

Jeg drømmer om et bedre arbejdsliv, hvor folk er engagerede og har lige muligheder uanset alder, køn, race eller seksualitet. Men vores nuværende tilgang er ikke længere tilstrækkelig. Kun 2 ud af 10 medarbejdere er engagerede, stress og udbrændthed stiger, og der er mangel på inkluderende organisationer. Vi kan ændre dette ved at gentænke ledelse, præstation og kultur. Jeg har løsningerne til både individer og organisationer.

Hvem er jeg til at udtale mig?

Jeg rejser verden rundt og inspirerer ledere, HR professionelle og andre med infotainment om, hvordan man genopfinder tiltrækning, udvælgelse, engagement og fastholdelse af mennesker.

Jeg har altid været involveret i forskellige præstationssammenhænge - på tværs af sportsverdenen, erhvervslivet og startup-miljøet. Min interesse er at forstå, hvad der får folk til at præstere og give alt, set fra et videnskabeligt perspektiv.

Bliv inspireret af disse emner

Hver udfordring er en verden for sig, ligesom hver virksomhed og hvert individ. Det er derfor, mine foredrag aldrig er ens. Med en videnskabelig tilgang og et strejf af humor skaber jeg skræddersyet indhold, der opfylder dine specifikke behov. Betragt disse eksempler som appetitvækkere til inspiration.

 

 

 

Medarbejdernes trivsel og motivation

Jeg får dig til at genoverveje din tilgang til at skabe et bedre arbejdsmiljø, afdække de grundlæggende årsager til problemer i din afdeling eller organisation og identificere effektive løsninger.

Kompleksiteten ved hybridarbejde

Hvordan (gen)skaber man forbindelsen som team og holder motivationen høj, samtidig med at man bevarer fleksibiliteten ved hybridarbejde? Lad mig guide dig i at gentænke, hvordan en moderne arbejdsplads skabes.

Samarbejde og kommunikation

Samarbejde er kernen i succesfulde organisationer og går på tværs af teams og afdelinger. Hvordan bliver vi bedre til at skabe en dynamisk arbejdsplads, der omfavner nutidens krav?

Virksomhedens vækst og lederskab

Inden for dette emne vil jeg udfordre dig til at gentænke betydningen af et vellykket arbejdsmiljø og ruste dig og dit team til at træffe kvalificerede beslutninger, der fører til bedre resultater for din virksomhed.

Inklusion og diversitet

I dagens arbejdsliv er vi nødt til at skabe et miljø, der omfavner og værdsætter forskelle. Jeg udfordrer dig til at tage et grundigt kig på dine egne fordomme og gentænke den måde, du ser på emner som kultur og ledelse.

Rekruttering og fastholdelse

Vanskelighederne med at finde og fastholde medarbejdere til dit team skyldes ofte, at man træffer forkerte valg. Mit mål er at udfordre status quo og give indsigt i, hvordan man dyrker en sundere kultur.